//tractare-auto-buzau.ro/wp-content/uploads/2022/07/4fe899e1-d7b4-4989-90c3-ff8ceec8bfa7.jpg

Intervenim in cel mai scurt timp!


Ai actele expirate la masina?
In cazul in care ti-a expirat ITP-ul, nu risca sa incerci sa conduci masina pana la cea mai apropiata statie de ITP deoarece este ilegal! Pe langa riscul de a primii amenda de catre politie, cea mai mare problema este faptul ca in caz de accident, nu esti acoperit de asigurarea RCA si nici de CASCO! Chiar daca vinovat de accident este celalalt sofer fie ca este beat sau alti factori, tu circuli ilegal iar in acel moment vina va fi a ta si vei plati din buzunarul tau daunele!

Acte necesare pentru ITP

  • Buletinul de identitate al conducatorului auto (original).
  • Certificatul de inmatriculare al autovehiculului (talonul original)
  • Polita RCA(valabila)
  • Cartea de identitate a autovehiculului (CIV original)

Servicii de transport auto cu acte expirate

Afla sa vezi daca ai ITP expirat?

In mord normal valabilitatea ITP-ului este mentionata pe ultima pagina din talon, daca din diferite motive nu poti vedea data expirarii din talon precum, nu ai talonul la indemana, nu se mai vede clar etc. Registrul Auto Roman iti permite sa cauti online in baza lor de date:

http://prog.rarom.ro/rarpol/

Ai nevoie de seria CIV (cartea de identitate a vehiculului)!

Pentru informatii legate de preturi, contactati telefonic numarul din sectiunea de contact

Soferii de pe autospecialele noastre de interventii sunt bine pregatiti in a constata defectele si oferirea celor mai bune sfaturi pentru automobilul si bugetul dumneavoastra.

Oferim tarife corecte, nu avem taxe ascunse. Pentru serviciile de tractări și transport auto programul nostru este NON STOP (24/7) și intervenții rapide in mai putin de 30 minute atat in Buzau cât și in teritoriul Romaniei.