Cand apelez la o firma de tractari auto?

1. Atunci cand masina a fost implicata intr-un accident, chiar daca este unul usor, este recomandat sa duceti pe platforma masina pana la un service auto. Desi nu se pot observa defectiuni la prima vedere pot exista diverse probleme ce pun siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic in pericol, in acest caz asistenta rutiera oferita de un echipaj calificat este cea mai buna si ieftina solutie.
Masina poate pierde diferite lichide ce pot duce la distrugerea motorului, pot fi rupte conducte de frana ceea ce inseamna ca nu veti mai putea opri masina in siguranta, pot fi becuri sparte ceea ce poate duce la amenda si circularea cu masina este un pericol.

//tractare-auto-buzau.ro/wp-content/uploads/2022/06/dl.beatsnoop.com-high-e6c86eb42063a63e0a.jpg
//tractare-auto-buzau.ro/wp-content/uploads/2022/06/handsome-motorbiker-with-helmet-hands-motorcycle_1150-10691.png

2. Cand vrem transportarea unei motociclete sau a unui ATV pe platforma pentru ca nu are voie sa circule pe drumurile publice. Daca vrei sa te duci cu motocicleta sau ATV-ul pe un circuit sau la o tura prin paduri, este intotdeauna recomandat sa apelati la o platfoma specializata a caror operatori stiu sa ancoreze o motocicleta pe platforma in siguranta. Recomandat este, ca atunci cand vine vorba de motociclete sa comandati platforma auto si pentru alti prieteni, astfel interventia este mai ieftina.

3. Daca faceti pana pe drum, recomandarea noastra este sa chemati o platforma pentru tractarea autoturismului pana la un service de roti. Multe dintre masinile moderne vin fara roata de rezerva iar solutia propusa este una care va distruge cauciucul chiar si in situatia in care acesta se va umfla si masina este deplasabila, in cazul in care roata nu-si poate pastra presiunea, atunci deplasarea chiar si pe distante mici poate distruge cauciucul, janta, si poate crea probleme la componentele de directie a masinii ce pot fi mult mai costisitoare decat tracarea masinii.

Si in situatia in care aveti roata de rezerva, daca faceti pana, tot va recomandam sa chemati o platforma auto, mai ales daca sunteti pe un drum unde se circula cu viteza (exemplu E85) unde nu prea ai refugii unde sa poti schimba in siguranta roata de rezerva. Se intampla foarte multe accidente atunci cand se incearca schimbarea rotii, mai ales daca aceasta este pe partea stanga. Nu merita sa riscati siguranta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra, apelati la tractari auto si transpoartarea acesteia pe o platforma auto pana la un service de roti elimina orice risc.

//tractare-auto-buzau.ro/wp-content/uploads/2022/06/stopped-white-car-with-punctured-car-tire-roadside_651396-2798.jpg
//tractare-auto-buzau.ro/wp-content/uploads/2022/06/dl.beatsnoop.com-low-1cd4fcd653d3e37d90.jpg

4. Masina nu mai porneste sau apar martori in bord care raman aprinsi dupa ce ati pornit masina. Daca nu aveti cunostintele necesare, cel mai recomandat si ieftin este sa apelati la o platforma auto. Tracarea masinii la un service auto este mult mai ieftin decat agravarea starii masinii, in functie de problema, puteti distruge motorul, cutia de viteza sau pur si simplu sa nu fiti in siguranta atunci cand va deplasati.

5. Daca ramaneti cu masina impotmolit sau nu puteti scoate rotile dintr-o groapa. Uneori interventia unei masini de tractare sau a unei platforme auto poate insemna doar rezolvarea unei probleme la fata locului. Daca nu aveti suficienta tractiune pe o suprafata alunecoasa sau daca una dintre rotile tractante este suspendata solutia cea mai simpla este sa fiti scosi din acea situatie cu ajutorul unui troliu. Costul interventiei va fi scazut, problema va fi rezolvata in sigurata iar probabilitatea de a arde ambreajul este eliminata.

//tractare-auto-buzau.ro/wp-content/uploads/2022/06/unidentifiable-passengers-stuck-car-during-heavy-rains-flash-flood-insurance-claim-concept_640087-6.jpg
//tractare-auto-buzau.ro/wp-content/uploads/2022/06/gray-car-side-forest-travelling-by-car-transportation_237240-164.jpg

6. Daca ramai fara combustibil in rezervor, echipa de pe platforma auto va poate ajuta cu o cansitra de combutibil sa va puteti deplasa pana la cea mai apropiata benzinarie. Nimeni nu intentioneaza sa ramana in “pana prostului”, dar aproape toti ne-am aflat in situatia asta, asa ca apeleaza cu incredere la o firma de tractari auto, nimeni nu te va judeca gresit.

De ce sa apelez la o firma de tractari auto?

In primul rand, este cea mai ieftina solutie pentru rezolvarea unei probleme legate de un autovehicul, incercarile de rezolvare altfel a unei probleme de deplasare a unei masini poate duce la distrugerea unur elemente ale masinii mult mai costisitore decat deplasarea cu ajutorul unei platforme auto.
Daca sunteti implicat intr-un accident al carui vinovat nu sunteti dumneavoastra, trebuie sa stiti ca deplasarea masinii pana la service-ul dorit de dumneavoastra este despagubita de asigurator, nu apelati la binevoitori de ocazie ce nu au certificarile necesare, asiguratorul poate sa nu va dezpagupeasca din acest motiv.
Daca aveti de deplasat utilaje agricole pe drumuri publice, atunci platforma auto de mare tonaj este cea mai ieftina si buna solutie pentru dumneavoastra.